fredag 9 november 2018

Vår Grundkurs i arbetsmiljö

Godmorgon

I vår grundkurs i arbetsmiljö läggs stort fokus på det systematiska arbetsmiljöarbetet och på den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Vi menar att om vi lägger en grund för arbetsmiljöarbetet med grundstenar såsom positiv attityd till arbetsmiljöarbete och kunskap om den organisatoriska och sociala arbetsmiljön och det systematiska arbetsmiljöarbetet, så blir det lättare att sen ta tag i resten.

Målet med  vår kurs är att ni som deltar får grundläggande arbetsmiljökunskaper, kan samverka med andra i arbetsmiljöfrågor, samt utvecklar en förmåga att på egen hand lära och följa utvecklingen inom arbetsmiljöområdet. Kursen pågår två dagar.

Den här kursen har vi ofta ute på enskilda företag men tycker också det är viktigt att hålla öppna kurser så ni på mindre företag också får chansen. I dagarna har vi bestämt att vi kommer hålla en öppen utbildning i Nässjö den 28 februari samt den 1 mars 2019. Gå in vår hemsida och läs mer och anmäl dig gärna om du tycker det verkar intressant. Våra deltagare brukar vara väldigt nöjda efter två dagar tillsammans med oss.

Ha en fantastisk dag och trevlig helghttp://mariafs.se/pa-gang/ 
Grundkurs i arbetsmiljö

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar