fredag 6 oktober 2017

Ett år med vår Nyckel till framgång

Hej!
Idag är det precis ett år sen jag och Maria hade vår releasefest för boken Nyckel till framgång - Organisatorisk och social arbetsmiljö.


Det var en härlig dag som vi fick dela med många människor som ville fira med oss. En reporter från Smålands Dagblad var en bland många besökare och så här skrev hon då: https://www.smalandsdagblad.se/article/de-har-nyckeln-till-battre-arbetsmiljo/.

Året som har gått har Maria och jag fått inspirera och sprida kunskap om den organisatoriska och sociala arbetsmiljön, vilket vi är väldigt glada över. Många har valt att läsa vår bok och vi har hållit arbetsmiljöutbildningar med just den organisatoriska och sociala arbetsmiljön i fokus. Vi har också fått möjligheten att möta olika arbetsgrupper i syftet att utveckla den sociala arbetsmiljön, att skapa ett "Tillsammans på jobbet" som blir riktigt bra. Många tycker att den organisatoriska och sociala arbetsmiljön är ett svårt område, en ytterligare belastning att behöva jobba med det här också. Vi vill få människor att gå från känslan av krav till att se arbetet med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön som en möjlighet, ja som en nyckel till framgång. Genom att ta med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön i det systematiska arbetsmiljöarbetet finns det så mycket att vinna.

/ Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar