torsdag 13 augusti 2015

Nu är vi tillbaka!

Oj, vad vi har jobbat de senaste dagarna men vad kul vi har haft! Igår kväll var vi så trötta men så nöjda med vad vi gjort! Vi har utvärderat, planerat för framtiden och planerat för kommande uppdrag. Efter en lång och skön semester är det så skönt att komma igång ordentligt och vad kan vara bättre än att få göra det tillsammans med en fantastisk vän och kollega, Sara!

Vi har mycket spännande framför oss i höst, både tillsammans men också var och en för sig. Vi fortsätter med föreläsningen, Äntligen Måndag, på många olika ställen och organisationer. Vi har också fått uppdrag när det gäller vår arbetsmiljöutbildning och även förfrågningar när det gäller denna och det gläder oss mycket. Vi är så stolta över både Äntligen Måndag och våra arbetsmiljöutbildningar och hoppas mycket på dessa framöver.
http://www.friskaarbetsplatser.se/home/arbetsmiljoeutbildningar/grundkurs-i-arbetsmiljoe
http://antligenmandag.nu/


 
 
Ett annat jobb vi nu drar igång på allvar med är vår bok - en handbok i Psykosocial arbetsmiljö. Vi har lagt tidsplanen och vi beräknar vara färdig med den i september 2016. Det ska bli så roligt! Naturligtvis var datumet för bokreleasen det första vi bestämde... eller hur?

Bloggen kommer också uppdateras regelbundet nu och även vår instagram - äntligenmåndag.nu.
Så vill ni följa oss under hösten, välkomnar vi er varmt!

Ta hand om er och sprid arbetsglädje!


Varma hälsningar,
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar