fredag 8 augusti 2014

Mål i sikte

Vad ger dig arbetsglädje? Den frågan brukar jag och Maria alltid ställa till dem som lyssnar på vår föreläsning Äntligen Måndag. Vi brukar få många svar men några av svaren kommer om och om igen. Något som många menar ger arbetsglädje är när man når ett mål, blir färdig med något. Känner du igen dig i det?

När Maria och jag började skriva vår bok Äntligen Måndag satte vi fler delmål på vägen mot en färdig bok. Vi gjorde helt enkelt en tidsaxel där vi skrev in när vi skulle vara färdig med olika saker. Tidigt bestämde vi oss för att vi ska stå på Bokmässan i Göteborg 25-28 september 2014 för att visa och sälja vår bok. Vi bokade en plats i Qoola Qvinnors monter där innan vi knappt hade hunnit börja skriva boken. En annan sak som vi bestämde tidigt var att den 9 september 2014 ska vi ha vår bokrelease. Det var ganska högt ställda mål, men vi bestämde oss för att ta oss dit. Nu har vi målen i sikte. Den här veckan har vi spridit information om och skickat ut inbjudningar till vår bokrelease. Jag ska säga att arbetsglädjen är stor nu när anmälningarna till vår releasefest börjar trilla in. Målet är nära!



Du är också välkommen till vår bokrelease för Äntligen Måndag - en bok om arbetsglädje. Läs mer på Friska Arbetsplatsers hemsida.

Trevlig helg! / Sara

2 kommentarer:

  1. Ni är såå inspirerande, vilket driv och vilken arbetsglädje :-)

    SvaraRadera
  2. Tack Chatrine, så härligt att höra.

    SvaraRadera