fredag 10 januari 2020

Nytt år

Hej!

Nu är vi inne i början på 2020 och det känns alltid lite spännande när ett nytt år startar. Sara och jag har mycket på gång och vi tycker naturligtvis det är väldigt roligt. Vi har fått mycket feedback kring vår bok som vi släppte i höstas - Våga bryta tystnaden - där många berättar berättelser om egna upplevelser kring kränkande särbehandling men också utifrån hur det kan se ut på arbetsplatser. Våra böcker hittar du här: http://mariafs.se/bocker/
Vi träffar också en hel del chefer där vi samtalar i ämnet och vi möter en hel del som kan känna sig lite osäkra när det gäller hur man ska närma sig de här frågorna. I våra samtal landar vi alltid i att vår upplevelse är att vi vill prata och samtala kring dessa frågor och vår osäkerhet kring detta är kanske bara en ovana vi har att prata om dessa, som många tycker, känsliga frågor. Så börja prata och framförallt, våga bryta tystnaden, det har vi mycket att vinna på.

Är ni nyfikna på våra föreläsningar har vi en föreläsning som är väldigt populär - Konsten att se vår arbetsmiljö som vårt gemensamma ansvar. Mer om denna hittar du här:

http://mariafs.se/forelasningar/var-arbetsmiljo-vart-gemensamma-ansvar/

Vi har också vår föreläsning om kränkande särbehandling och den hittar du här:
http://friskaarbetsplatser.se/forelasningar/vaga-bryta-tystnaden/!

Så ha alla en riktigt bra start på 2020 och kom ihåg att vara snälla mot varandra så minskar risken för kränkande särbehandling och vi ha alla en större möjlighet att trivas, må bra för att kunna prestera så bra som möjligt!




/Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar