måndag 9 november 2015

Arbetsglädje på Våra Sidor

I fredags var jag tillsammans med min son Jonathan på hans jobb. Han arbetar på dagcenter och på fredagar arbetar han på Våra sidor där han är del av en grupp som arbetar fram en tidning som snart kommer ut. Jag intervjuade medlemmarna i gruppen lite grann om vad de tycker ger glädje på jobbet och så här sa de:

Stefan tycker det är roligt att sitta vid datorn och arbeta. Då tränar han också upp sina fingrar. Han tycker också det är roligt att träffa kompisar.
Johan tycker det är roligt med varierande arbetsuppgifter och han tycker också det ger glädje att det finns en bra gemenskap och att de hjälper varandra.
Herbert tycker det är skönt att faktiskt ha ett arbete att gå till och att det är roligt att få vara med och göra en tidning.
Conny känner glädje när han får träffa vänner och att han har ett varierande arbete, både på företagsgruppen och göra en tidning.
Robin tycker det är kul att få träffa kompisar på jobbet och till sist frågade jag Jonathan och han tycker det är roligt att jobba och få äta ute ibland tillsammans med kompisar.

Vilken trevlig pratstund jag hade tillsammans med alla  och vad trevliga och vänliga de var mot varandra. En fantastisk härlig och skön stämning var det i den här gruppen. Tack allihopa!                                                            Här är de allihopa


Jonathan, Herbert och Johan

Robin, Stefan, Conny och Penty
 
Tack allihopa på Våra Sidor
 
/Maria
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar