måndag 14 november 2016

Arbetsmiljöverket och att bli inspirerad av andra

God morgon denna vackra måndagsmorgon

När Sara och jag håller utbildningar inom arbetsmiljöområdet brukar vi ofta och varmt prata om arbetsmiljöverket och deras hemsida. Vi tycker den är bra, lättillgänglig och lätt att hitta på. Vi brukar skoja om att "nej, vi är inte sponsrade av arbetsmiljöverket."
För ett par veckor sen var jag på kurs och träffade där ett par fantastiska kvinnor som bland annat pratade lite om arbetsmiljö. Jag satt och småskrattade för mig själv när de, liksom vi, också pratade så varmt om arbetsmiljöverket hemsida. De pratade också väldigt mycket om den nya AFS:en om Organisatorisk och Social arbetsmiljö och benämnde den som den bästa arbetsmiljöföreskriften hittills! Jag berättade i pausen om vår bok och det tyckte de lät jättespännande. Sara och jag pratar om vikten av att sprida och inspirera till att arbetsmiljö är roligt och spännande och som ni vet också en nyckel till framgång. Det var så härligt att få sitta på andra sidan och lyssna och inspireras av två andra kvinnor som helt delade den här inställningen.

Jag skickar idag med länken till arbetsmiljöverkets hemsida och speciellt till en film som handlar om den sjuka jobbstressen. Jag tror att vi kanske haft den förut här på bloggen men den kan ses om igen. Den kan bli en bra påminnelse till oss alla.

https://www.av.se/halsa-och-sakerhet/psykisk-ohalsa-stress-hot-och-vald/utmaningen/ 
Ha en bra dag alla

Varma hälsningar,
Maria

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar