tisdag 6 september 2016

Du kanske också vill komma?

Idag sitter jag med lite planering inför vår bokrelease som vi ska ha i oktober. Det ska bli så roligt att få fira tillsammans med många andra att vår andra bok är färdig - Nyckel till framgång, organisatorisk och social arbetsmiljö.
Arbetet med boken har varit intensivt och hektiskt periodvis men så roligt. Att få göra något som jag faktiskt aldrig trott att jag skulle göra är också väldigt inspirerande och spännande. Att dessutom få göra det här med Sara är också väldigt roligt. Vi har skrivit, diskuterat, bollat, varit hos fotografen och har nu två dagar med slutredigering kvar. Sen ska boken in till provtryck för att sen kollas igenom en gång till och sen till sist in till tryck för sista gången.
När det är färdigt är det bara att sätta igång med finplanering inför bokreleasen. Planera innehåll, skicka ut fler inbjudningar, planera vilka snittar som ska serveras, handla och så vidare. Kul!
Du kan läsa mer om boken här http://friskaarbetsplatser.se/bocker/ och jag lägger även ut inbjudan här på bloggen.
Du kanske också vill komma och fira med oss?

Nu är vår andra bok äntligen klar! Nyckel till framgång Organisatorisk och social arbetsmiljö 
Vi hoppas att du vill komma och fira tillsammans med oss och samtidigt ta möjligheten att mingla och träffa andra spännande människor.  
    
Du är välkommen till vår bokrelease torsdagen den 6 oktober i Odd Fellows lokal på Gränsgatan 33 i Nässjö. 
Vi kommer fira med mingel, dryck och tilltugg mellan kl. 15 och 19 och du får komma den tid som passar dig. 
Känner du fler som vill komma på releasen, ta med dem också. 
För att vi ska kunna planera det här på allra bästa sätt behöver vi veta ungefär hur många som kommer. Anmälan senast 26 september till
sara.lindberg@friskaarbetsplatser.se eller maria@modescien.se. 

  Du kommer väl?

/Maria


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar