torsdag 11 augusti 2016

Nyckel till framgång

Maria och jag vill bidra till lusten att jobba med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Det finns så mycket att vinna på att satsa på en god organisatorisk och social arbetsmiljö, både för medarbetare och för verksamhet. Vi ser ett väl utvecklat arbetsmiljöarbete inom de områdena som en nyckel till framgång.Vi brinner för att sprida kunskap och inspiration om den organisatoriska och sociala arbetsmiljön och hur man kan jobba för att utveckla den. Vi ser Arbetsmiljöverkets nya föreskrifter om organisatorisk och social arbetsmiljö (AFS 2015:4) som ett mycket bra redskap för att kunna följa arbetsmiljölagen och för att kunna skapa friska arbetsplatser där människor trivs, mår bra och presterar.

Jag är så glad och stolt över att jag och Maria nu, efter många månaders hårt arbete, snart kan presentera vår nya bok Nyckel till framgång. Det är en bok som handlar om den organisatoriska och sociala arbetsmiljön. Genom boken vill vi inspirera till att ta tag i och utveckla den här delen i arbetsmiljöarbetet. Vi vill visa att det inte behöver vara så svårt att jobba med de här bitarna. Inspiration, kunskap och lust till arbetsmiljöarbetet vill vi ge läsarna. Att jobba systematiskt med den organisatoriska och sociala arbetsmiljön är en nyckel till framgång.

I veckan har jag och Maria haft två intensiva skrivardagar tillsammans och boken är så gott som färdigskriven. Nu väntar korrekturläsning. Tänk att vi nu har kommit så långt. Det känns så härligt. Den 6 oktober är det dags för bokrelease. Då blir det fest!

/ Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar