onsdag 9 september 2015

En bokrelease att minnas

Idag är det precis ett år sedan jag och Maria firade vår bokrelease med en stor fest. Äntligen Måndag - en bok om arbetsglädje, boken vi skrivit tillsammans var färdig och det ville vi förstås fira. Här kan du läsa om vår bokrelease och se bilder därifrån. Du kan också se vad Nässjö Näringsliv skrev om vår bokrelease genom att klicka här.Själva skrivandet hade varit en spännande resa och där och då, för precis ett år sen, hade vi nått vårt mål. Men det målet, en färdig bok, var ändå på ett sätt bara en början, starten på något nytt. Vi vill fortsätta att sprida våra tankar om att arbetsglädje är så otroligt viktigt och boken har gett oss möjlighet att sprida det budskapet ännu mer.

Maria och jag vill vara med och skapa friska arbetsplatser. En frisk arbetsplats definierar vi som en arbetsplats där människor trivs, mår bra och presterar. Vi är ju på jobbet för att åstadkomma något, men en förutsättning för att vi ska kunna göra det är att vi trivs och mår bra. Här kommer arbetsglädjen in. Arbetsglädjen bidrar till att vi trivs och mår bra och att vi därigenom kan prestera. Vi vill också förmedla att arbetsglädje är något som går att påverka och att var och en av oss har ett ansvar att bidra till arbetsglädjen.

Vi har skrivit om arbetsglädje i boken Äntligen Måndag och vi pratar om arbetsglädje när vi håller föreläsningen med samma namn. Men det räcker inte, för oss finns arbetsglädjen med som en röd tråd i allt vi gör i våra jobb och siktet är inställt på att skapa friska arbetsplatser.

Jag önskar dig en dag fylld med arbetsglädje!

Om du vill läsa Äntligen Måndag - en bok om arbetsglädje, så går den att beställa via den här länken: http://antligenmandag.nu/bestall-bok/.

/ Sara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar